Aktuális


RockDélelőtt - 2017.05.26

Danzig: Devil On Hwy 9

Hét év után új nagylemezzel jelentkezik minden idők egyik legkultikusabb metal bandája, az idén 30 éve alakult Danzig.Az ex-Misfits frontember Glenn Danzig vezette csapat május 26-án, azaz éppen a mai napon dobja piacra legújabb, Black Laden Crown című tizenegyedik stúdióalbumát, amely 2010 óta a zenekar első teljes egészében friss dalokat tartalmazó nagylemezeként kerül ma a boltok polcaira.

A legutolsó Deth Red Sabaoth című korong óta a mester és kísérete ugyanis csupán egy feldolgozás koronggal örvendeztette meg rajongóit a 2015-ös év során, így nem csoda, hogy hatalmas várakozás előzi meg a ma megjelenő új anyagot, amiről eddig két számot tett elérhetővé a legendás énekes és zenekara.

Az elsőként kimásolt Devil On Hwy 9 című szerzeményt Glenn egy igazi autós dalnak nevezte, amely hallatán teljes gázzal kocsikázhatunk majd egy hosszú országúton. Ezt az újdonságot hoztuk el most neked mi is, hiszen a szóban forgó számot még biztosan egy rádióban sem hallhattad korábban. Már szól is a Danzig és a Devil On Hwy 9.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Danzig cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Steel Panther
Szitás Zoltán
Queen
 

VENDÉGÜNK LESZ