Aktuális


RockDélelőtt - 2017.05.25

Stone Sour: Song #3

Új videoklippel jelentkezett a Slipknot-frontember Corey Taylor hard rock bandája, a Stone Sour.A Song #3 című dal már a második megfilmesített tétel a csapat soron következő, hatodik nagylemezéről, amely Hydrograd címmel kerül majd a boltok polcaira június 30-án. A korong a zenekar első albuma lesz a szintén Slipknotos Jim Root gitáros nélkül, aki 2013-ban hagyta el a bandát, hogy teljes mértékben másik zenekarára koncentrálhasson, utódja pedig a korábban Dee Dee Ramone csapatában játszó Christian Martucci lett.

Corey Taylor elmondása alapján az anyag legalább hat kislemezre másolható dalt tartalmaz majd és nagyon színes anyagnak ígérkezik, hiszen a frontember szerint megvan benne a `80-as évek súlyos energiája, vannak punkos, hard rockos, de még jazzes és hip hopos pillanatai is.

Taylor hozzátette, hogy a korong talán a legmenőbb anyag lesz, amin csak dolgozott az első Slipknot album óta, a szintén ezen a lemezen debütáló Johny Chow basszusos szerint pedig egy igazi rock `n` roll korongot kapunk majd, óriási refrénekkel.

Erre pedig a most következő dal is tökéletes példának bizonyul, íme egy újdonság, amit biztosan egy rádióban sem hallhattál még. Ez a Stone Sour és a Song #3.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Stone Sour cikkek a radiorock958.hu-n:

2016.12.01 Dalok története szóban és zenébenHozzászólásokEzt láttad már?

Bon Jovi
The Clash
Heart
 

VENDÉGÜNK LESZ