Elfelejtett dalok


RockDélelőtt - 2017.05.16

All American Rejects: Swing Swing

Az 1999-ben alakult, Oklahomából származó The All-American Rejects a 2000-es évek közepének egyik legnépszerűbb pop punk zenekara volt, akik önmagukról elnevezett debütáló albumukkal és az azon szereplő Swing Swing című dallal rövid idő alatt a fiatalok nagy kedvencévé váltak.A mainstream sikereket a 2005-ben megjelent második, Move Along című korongjukkal folytatni is tudták, sőt, az albumról kimásolt mindhárom kislemez a Billboard 100-as lista legjobb 15 dala közé jutott.

A karrierjüket elindító Swing Swing című számról szerzői, Nick Wheeler gitáros és Tyson Ritter énekes elárulták, hogy a dal a lemez egyik utolsó elkészült felvétele volt, amit a frontember problémás párkapcsolata ihletett. A számhoz készült videoklip azonnal a zenecsatornák egyik kedvencévé vált, maga a dal pedig a csapat első Top 10-es dala lett az amerikai Modern Rock dalok mezőnyében.

A szám Angliában is a legjobb 15 közé került, a tengerentúli rádiós listákon a Top 40-be jutott, de még a Billboard 100 legnépszerűbb kislemeze közé is sikerült beverekednie magát. Habár a banda a sikerszériát egészen a 2008-as Give You Hell című slágerük megjelenéséig folytatni tudta, az utóbbi pár évben már jóval kevesebbet hallhattunk róluk.

Mi viszont elhoztuk neked őket, jöjjön a zenekar debütáló kislemeze, amivel anno megismerhettük őket, ez az All-American Rejects és a Swing Swing.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További All American Rejects cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Drowning Pool
Keresztes Viktor
Brother Cane
 

VENDÉGÜNK LESZ