Aktuális


RockDélelőtt - 2016.12.09

Supernem: Generáció

Egy közösen meghozott döntés alapján 15 év után távozik a Supernem soraiból a banda alapító dobosa, Mozsik Imi.A zenekar a Facebookon oldalán jelentette be a hírt, amelyben azt is kihangsúlyozták, hogy az elválás a legnagyobb békességben történt, azonban azt személyes ügyüknek tekintik, így ennél bővebben nem kívánnak beszélni róla.

A csapat ezen kívül megköszönte Iminek az elmúlt másfél évtizedet, amelyet együtt töltöttek és egyúttal a helyére érkező új tag kilétét is felfedték. A csapat dobosa 2017-től ennek értelmében ugyanis az Óriás zenekarból is ismert Nagy Dávid lesz, akit hivatalosan a december 28-i Supernem Évzárón mutatnak majd be rajongóiknak Papp Szabiék.

És akárcsak ők, mi is sok sikert kívánunk Iminek és reméljük, hogy mihamarabb hallunk majd felőle, akár egy vadonatúj zenei produkciója létrejötte kapcsán. És persze drukkolunk Dávidnak és a fiúknak is, kíváncsian várva a további újdonságokat a banda háza tájáról. Most viszont jöjjön a zenekar egyik legnagyobb slágere, természetesen még a klasszikus felállásban, ez a Supernem és a Generáció.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Supernem cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

RockReggel
Nickelback
 

VENDÉGÜNK LESZ