Elfelejtett dalok


RockDélelőtt - 2017.05.31

Hardcore Superstar: We Don`t Celebrate Sundays

Az 1997-ben alakult svéd Hardcore Superstar egyike azon skandináv sleaze rock `n` roll bandáknak, akik a 2000-es évek során olyan legendás csapatok szellemiségét igyekeztek modern formában interpretálni, mint a Mötley Crüe vagy a Hanoi Rocks.A banda 1998-ban jelentette meg első - csak a szülőhazájukban kiadott - albumát, majd a 2000-ben piacra dobott Bad Sneakers and a Piña Colada című, már globálisan elérhető korongjukról mindhárom kimásolt kislemez a helyi listák élére került.

További két stúdióalbum és egy svéd Grammy-jelölés után 2005-ben adták ki önmagukról elnevezett új anyagukat, amelyről a We Don`t Celebrate Sundays című dal a banda egyik legnagyobb slágere lett, a nagylemez pedig világszerte remek kritikákat kapott és ismét a legrangosabb svéd zenei díj hard rock kategóriájának jelöltjei közé juttatta a zenekart.

A banda a korong és a szám sikerének köszönhetően számos TV- és rádióműsorban szerepelhetett, és különösen Európában, illetve Japánban tettek szert nagy népszerűségre. A későbbiekben Thomas Silver alapító gitáros elhagyta a csapatot, azonban ez nem szegte kedvét a zenekarnak, akik 2009-ben a világ legnagyobb heavy metal kiadójához, a Nuclear Blasthez igazoltak.

Ugyanebben az évben nálunk is teltházas koncertet adtak, ahol természetesen az egyik legnagyobb himnuszukat is eljátszották, amelyet most mi is felidézünk neked. Ez a Hardcore Superstar és a We Don`t Celebrate Sundays.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Hardcore Superstar cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Clawfinger
Steven Tyler
Queen
 

VENDÉGÜNK LESZ