Aktuális


RockDélelőtt - 2017.05.18

Chris Cornell: You Know My Name

Sokkoló hír érkezett néhány órával ezelőtt: tragikus hirtelenséggel elhunyt Chris Cornell, a Soundgarden és az Audioslave legendás frontembere.Az 52 éves szupersztár halálhírét szóvivője ma reggel tudatta a sajtóval és a közlemény szerint az énekes halála váratlanul érte a hozzá közel állókat és családja, valamint barátai jelenleg is sokkos állapotban vannak a törtentek miatt.

A halál okát egyelőre tehát nem tudni, Cornell hozzátartozói pedig azt kérik a rajongóktól, hogy legyenek türelemmel az orvosi jelentés nyilvánosságra hozataláig és tartsák tiszteletben magánéletüket ezekben a nehéz időkben.

Chris Cornell 1984-ben alapította meg a Soundgardent, amely a következő évtizedben a seattle-i grunge mozgalom nagy négyesének egyikeként alapjaiban változtatta meg a modern rockzene ma ismert formáját. 1991-ben az egylemezes supergroup, a Temple Of The Dog alapítója volt, 2001-ben pedig a Rage Against The Machine hangszereseivel létrehozta az Audioslave nevű formációt.

Chris szólóban is sikeres volt, 1999 és 2011 közt négy önálló albuma is megjelent, illetve 2006-ban ő készítette el a Casino Royale című James Bond-film betétdalát is. Ezzel búcsúzunk most tőle, jön Chris Cornell és a You Know My Name.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Chris Cornell cikkek a radiorock958.hu-n:

2016.10.19 A rocktörténelem legnagyobb tévedéseiHozzászólásokEzt láttad már?

Scorpions
RockBogrács
Kansas
 

VENDÉGÜNK LESZ