Aktuális


RockDélelőtt - 2017.05.09

Rise Against: The Violence

Három év után új stúdióalbummal jelentkezik napjaink egyik legnépszerűbb punk rock csapata, a Rise Against.A banda Wolves című soron következő, szám szerint nyolcadik korongja június 9-én kerül majd a boltok polcaira, melyről már megérkezett az első kislemezes dal is, The Violence címmel.

Bár a politikai töltetű szövegek nem állnak távol a zenekartól, a szóban forgó szám elmondásuk szerint csupán arról szól, hogy az erőszak vajon egy elkerülhetetlen része-e az emberi természetnek, vagy egy választható döntés, amelyet meg is hozhatunk, de akár el is utasíthatunk.

A csapat a dalhoz egy videoklip készítését is tervezte a Virginia állambeli Croakerben, ahol az első 43 amerikai elnök hatalmas, egyenként hat méter magas és nagyjából 7 tonnát nyomó mellszobrát tárolják, miután a nemzeti parkot, ahol eredetileg kiállították őket, anyagi okokra hivatkozva bezárták.

A banda engedélyt is kapott a forgatásra, ám az utolsó pillanatban a helyszínre kihelyezett ellenőrök megakadályozták azt, mondván a zenekar tevékenysége kormányellenesnek minősül. A történtek előtt értetlenül álló formáció azt ígéri, új helyszínt talál majd a szám megfilmesítéséhez, azonban magát a dalt mi már most elhoztuk neked.

Következzen ez az igazi újdonság, amit még biztos, hogy egy rádióban sem hallhattál még, ez a Rise Against és a The Violence.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Rise Against cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Disturbed
Marilyn Manson
My Chemical Romance
 

VENDÉGÜNK LESZ