Aktuális


RockDélelőtt - 2017.04.26

Airbourne: It`s All For Rock N` Roll

Három évvel a teltházas budapesti koncertje, valamint a tavalyi vidéki fesztiválbulija után ezúttal a főváros egyik legnépszerűbb rockklubjának színpadára tér vissza az új lemezével turnézó ausztrál hard rock nagyágyú, az Airbourne.A Breakin` Outta Hell pokolnál is hangosabb dalai a megszokott klasszikusokkal együtt garantáltan az ősz egyik legjobb hangulatú klubkoncertjével ajándékozzák majd meg a műfaj hazai szerelmeseit.

A világ különféle arénáiba és konzoljátékaiba egyaránt beköltöző zenekar új albuma, a Breakin` Outta Hell minden értelemben egy új fejezetet nyit a csapat életében, hiszen a Spinefarm kiadóhoz átszerződő banda a brit és ausztrál eladási listákat is letarolta, az első lemezbemutató turnét követően pedig David Roads gitáros kiszállt a zenekarból, hogy családi üzletére összpontosíthasson.

A helyére érkező Harri Harrison ezért aztán mindenképp friss vérkeringést hoz be az amúgy is állandóan pörgő zenekarba, és a csapat közeli barátjából új gitárossá előlépő tag biztosan megtalálta már a helyét az Airbourne erőművében.

Erről október 29-én, vasárnap a hazai rajongók is megbizonyosodhatnak majd, hiszen az ausztrál banda visszatér Budapestre, hogy klubhangulatban is megmutathassa legújabb lemezének legerősebb slágereit – és a korábbi ováció alapján joggal számítunk arra, hogy teltház üvölti majd a régebbi klasszikusokat is. Most azonban jöjjön egy igazi újdonság, amelyet biztosan egy rádióban sem hallhattál még. Ez az Airbourne és a Lemmy emlékére írt It`s All For Rock N` Roll.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Airbourne cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Anthrax
Tesla
 

VENDÉGÜNK LESZ