Aktuális


RockDélelőtt - 2017.04.05

Volbeat ft. Danko Jones: Black Rose

Hivatalos szöveges videót kapott a Volbeat és Danko Jones különleges közös dala, a Black Rose.A dán rockerek még tavaly júniusban jelentették meg Seal The Deal & Let`s Boogie című hatodik nagylemezüket, amelyen egy számban a kanadai punk n` roll banda névadó vezére is tiszteletét tette. A szóban forgó dal és az együttműködés kapcsán az Anthraxből átigazolt Rob Caggiano gitáros elmondta, hogy Danko nagyon jó barátjuk, akivel kölcsönösen odavannak egymás munkásságáért, így a legutóbbi albumukat népszerűsítő koncertkörútra is magukkal vitték az énekest és csapatát.

A közös turné természetesen őrületesen jól sikerült, így amikor a Volbeat nem sokkal később már a stúdióban rögzítette Black Rose című új dalát, Michael Poulsen frontembernek eszébe jutott, hogy felhívhatnák Jonest, hogy működjön közre a számban, ugyanis azt szerinte teljesen rá öntötték és lelki füleivel már hallotta is, ahogyan a kanadai rocker hangján szólal meg a készülő nóta.

Az ötletet egyből fel is vetették Dankonak, aki ettől teljesen extázisba jött és Caggiano szerint végül tökéletesen oldotta meg a feladatot. Nos, nincs is más hátra, mint hogy mi is meghallgassuk a végeredményt, jöjjön a Volbeat és Danko Jones közös dala, a Black Rose.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Volbeat cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

The Sisters Of Mercy
Guns `N` Roses
 

VENDÉGÜNK LESZ