Aktuális


RockDélelőtt - 2016.12.05

Ratt: I Want A Woman

Pert nyert egykori zenésztársuk ellen a Ratt klasszikus felállásának három tagja.A `80-as évek legendás glam metal bandájának egykori legénysége, Stephen Pearcy énekes, Warren DeMartini gitáros és Juan Croucier basszusgitáros ugyanis megszerezték a kizárólagos jogokat a zenekar nevének használata felett egy a csapat dobosa, az új tagokkal Ratt néven turnézó Bobby Blotzer ellen folyt bírósági per során.

Az ítélet ugyanis kimondta, hogy egy 1985-ös partnerségi megállapodás szerint a név a csapat közös tulajdona, vagyis a döntés értelmében mind a négy él? tag egyaránt jogosult annak használatára, azonban az csak a másik három zenész beleegyezésével átruházható.

Így aztán Pearcy, DeMartini és Croucier egy többségi döntéssel gyorsan ki is zárták Blotzert a társulásból, aki így a továbbiakban már nem léphet fel Ratt néven, csupán a banda egykori tagjaként hivatkozhat önmagára.

Az egykori klasszikus felállás három zenésze pedig - ahogyan az jó ideje sejthet? volt - már be is jelentette, hogy 2017-ben turnéra indulnak, természetesen nem kérdés, hogy milyen név alatt. Az els? bejelentett dátum helyszíne Amerikában található és sajnos nem túl valószínű, hogy a banda elhagyja a kontinenst a jöv?re induló koncertkörút során.

Mi viszont már most elhoztunk neked egy rég nem hallott örökzöldet a legendás csapattól, ez a Ratt és az I Want A Woman.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Ratt cikkek a radiorock958.hu-n:

2017.05.18 Dalok története szóban és zenébenHozzászólásokEzt láttad már?

Paksi Endre
Blind Melon
Nickelback
 

VENDÉGÜNK LESZ