Aktuális


RockDélelőtt - 2016.12.02

Mr. Big: Just Take My Heart

2013 után újra Magyarországra érkezik egy bens?séges szólóest erejéig a Mr. Big énekese, Eric Martin.A `90-es évek els? felének egyik legnépszerűbb hard rock bandájának frontembere 2017. február 12-én látogat hazánkba, hogy ismét egy különleges akusztikus koncerttel kápráztassa el itthoni rajongóit.

Az eseménynek az egyik legnépszerűbb hazai szórakozóhely, a Dürer Kert kisterme ad otthont, és ha hinni lehet az értesüléseknek, akkor az énekes programjának legnagyobb részét ezúttal is legendás zenekarának legjobban sikerült dalai teszik majd ki.

Így aztán nem kérdés, hogy az olyan jól ismert dalok is felcsendülnek majd, mint a To Be With You, a Take Cover, a Goin` Where The Wind Blows, a Promise Her The Moon, vagy a csapat által is sikerre vitt Cat Stevens-klasszikus, a Wild World.

Azonban az is egészen biztos, hogy a most következ? gyönyörű ballada is elhangzik majd a jöv? februári unplugged buli során. Ez nem más, mint a Lean Into It című 1991-es album egyik legnagyobb sikerdala, jön a Mr. Big és a Just Take My Heart.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Type O`Negative
Richie Kotzen
Disturbed
 

VENDÉGÜNK LESZ