Aktuális


RockDélelőtt - 2016.12.01

Green Day: Bang Bang

?l? adásban szólt be Donald Trumpnak a világ legnépszerűbb punk rock zenekara, az idén 30 éves Green Day.A banda az American Music Awards gálán lépett fel a napokban, ahol az októberben megjelent Revolution Radio című új albumuk els? kislemezes dalát, a Bang Bang című számot vitte színpadra a legendás trió.

Az országos ABC tévéhálózat által él?ben közvetített eseményen pedig több se kellett nekik, jó punk módjára jókora botrányt is okoztak, ugyanis a dal egyik sorát átírva kegyetlenül beszóltak a két hete megválasztott amerikai elnöknek. A "No Trump, no KKK, no fascist USA" vagyis a "Nem Trumpra, nem a Ku Klux Klánra, nem a fasiszta Amerikára" jelmondat már nem az els? volt Bille Joe Armstrong Trump ellen intézett támadásainak sorában, ugyanis az idei MTV EMA gálán az American Idiot című számukat az Egyesült Államok következ? elnökének címezte, egy interjúban pedig Hitlerhez hasonlította a jöv?re hivatalba lép? milliárdost.

Hát, igen, aki egyszer punk volt, az az is marad. Következzen most ez a bizonyos botrányt okozó dal, eredeti mivoltában, jön a Green Day és a Bang Bang.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

RockBogrács
Tour de Hongrie
Bon Jovi
 

VENDÉGÜNK LESZ