Aktuális


RockDélelőtt - 2016.11.30

Saxon: Battering Ram

Alice Cooper mellett újabb nemzetközi rock nagyágyúk érkeznek Magyarországra a 2017 nyarán megrendezésre kerül? Fezen fesztivál keretein belül.A szervez?k közleménye szerint ugyanis augusztus 2-án a power metalban nyomuló német Blind Guardian és a svéd szimfonikus metal csapat, a Therion koncertjei nyitják meg a jöv?re 20. születésnapját ünnepl? jubileumi rendezvényt.

Ám ha ez nem volna elég szenzáció, a következ? napon a brit heavy metal új hullámának kultikus zenekara, a Saxon tér vissza hazánkba, így az ? nevüket is bevéshetjük a naptárunkba a már korábban bejelentett Alice Cooperé mellé.

A veterán angol banda ugyanis az amerikai shock rock szupersztárral egy napon lép majd színpadra a fesztiválon augusztus 3-án, vagyis két igazi rocklegendát csíphet el az, aki a hónap els? csütörtökén Székesfehérvárra látogat majd. Azonban mi már most elhozzuk neked Biff Byfordot és csapatát, szóljon hát a legutóbbi, 2015-ös nagylemezük címadó dala, ez a Saxon és a Battering Ram.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Saxon cikkek a radiorock958.hu-n:

2016.06.08 Így zenélne, ha tudnaHozzászólásokEzt láttad már?

Kingdom Come
Steven Tyler
Airbourne
 

VENDÉGÜNK LESZ