Elfelejtett dalok


RockDélelőtt - 2016.11.30

Eagle-Eye Cherry: Save Tonight

A stockholmi születésű, félig svéd, félig amerikai Eagle-Eye Cherry igazi zenészfamília sarja, édesapja ugyanis Don Cherry jazz trombitás, de testvérei is mind a zenei pályán értek el kisebb-nagyobb sikereket.A legismertebb közülük Neneh Cherry rapper/énekesn?, aki a Buffalo Stance és a Buddy X című dalaival, illetve a szenegáli énekessel, Youssou N`Dourral el?adott 7 Seconds című világslágerével ostromolta a toplistákat a `80-as és a `90-es évek során.

Kisöccse is folytatta a családi hagyományokat és rögtön az els?, 1997-ben kiadott Desireless című albumával, pontosabban az arról kimásolt Save Tonight című kislemezzel sikerült berobbannia a köztudatba. A kissé alternatív beütésű rockdal óriási sláger lett az egész világon és egyb?l a zenetévék és a rádiók kedvencévé vált. ?sszesen tíz országban, köztük Angliában és Amerikában is a Top 10-be jutott, az Egyesült Államokban pedig a Mainstream Top 40 listán egészen a csúcsig menetelt.

Az ?rületes siker hatására az énekes Falling In Love Again című dala Angliában még szintén a legjobb 10 közé került, ezután azonban már egy száma sem tudott a debütáló kislemeze népszerűségének közelébe kerülni. Következzen most azonban az az egy, ám annál nagyobb sikerdala, jön Eagle-Eye Cherry és a Save Tonight.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Eagle-Eye Cherry cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Eagles
Saxon
 

VENDÉGÜNK LESZ