A rocktörténelem legnagyobb tévedései


RockDélelőtt - 2016.11.28

30 Seconds To Mars: From Yesterday

Az eredetileg színészként befutott Jared Leto pályafutása során többek közt olyan filmekben vált a nézők és a kritikusok kedvencévé, mint a Rekviem egy álomért, a Harcosok klubja, a Pánikszoba, a Chapter 27 vagy a Mr. Nobody, a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért pedig 2014-ben Oscar-díjjal is jutalmazták.Jared a rockrajongók számára azonban elsősorban a 30 Seconds To Mars zenekar frontembereként ismert, ám a sikert sikerre halmozó csapat 2013 óta nem jelentkezett új albummal, hiszen Leto - aki híres arról, hogy nagyon megválogatja szerepeit - idén a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című szuperhősfilmmel tért vissza a mozivásznakra.

Az énekes olyan komolyan vette Joker szerepét, hogy orvosokkal és valódi pszichopatákkal is konzultált a karakter hiteles megformálása érdekében, ráadásul a forgatás alatt egyszer sem esett ki a szerepéből.

Jared ugyanis gyakran ijesztgette kollégáit, sőt, furcsa ajándékokat is küldözgetett nekik: a stábot egy halott disznóval, filmbéli barátnőjét pedig egy szerelmes levéllel és egy élő patkánnyal is meglepte a film készítése során.

Ám mindez úgy tűnik teljesen felesleges fáradozás volt, hiszen a legtöbb jelenetét végül kivágták, a promóciós plakátokon nem szerepelt, a kritikusok pedig az egész filmet - különösen az énekes Jokerét - rendkívül negatívan értékelték.

Vagyis az, hogy Jared Leto a zenei karrierjét háttérbe szorítva egy olyan filmben vállalt el főszerepet, amelyben végül szinte nem is volt látható, a rocktörténelem egyik legnagyobb tévedése volt. Úgyhogy reméljük hamarosan visszatér a zenéléshez, hogy ismét olyan jó dalokat hallhassunk tőle, mint a most következő sláger. Ez a 30 Seconds To Mars és a From Yesterday.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További 30 Seconds To Mars cikkek a radiorock958.hu-n:

2016.10.18 Dalok története szóban és zenébenHozzászólásokEzt láttad már?

Tour de Hongrie
Váry (Marci) Zoltán
 

VENDÉGÜNK LESZ