Aktuális


RockDélelőtt - 2016.11.25

Def Leppard: Let`s Go

Vadonatúj koncert DVD-vel jelentkezik a világ egyik legsikeresebb angol rockbandája, a Def Leppard.A tavalyi év során új stúdiólemezzel el?rukkoló csapat a napokban jelentette be, hogy 2017 elején egy egész estés koncertfilmet dob piacra, amit az idei észak-amerikai nyári turnéjuk detroiti állomásán rögzített a legendás zenekar.

Az And There Will Be A Next Time - Live From Detroit címmel 2017. február 10-én napvilágot látó anyag az els? teljes hosszúságú, hivatalos él? DVD lesz a banda történetében az 1988-ban megjelent, legendás In The Round In Your Face című koncertfilm óta, persze csak ha nem vesszük számításba a Viva! Hysteria című Las Vegas-i él? DVD-t, amelyen teljes egészében a banda klasszikus, Hysteria című anyagát vitték színpadra a srácok, még 2013-ban.

Joe Elliott énekes és Phil Collen gitáros szerint az sem volt kérdés, hogy hol rögzítsék a koncertet, hiszen a teltházas turné során a motorváros az egyik els? helyszín volt, ahol rekordid? alatt fogytak el a belép?jegyek, az új album rendkívül kedvez? fogadtatása miatt pedig úgy érezték, a detroiti buli tökéletes alkalom volna megörökíteni a remek formában lév? csapatot.

Az anyag különböz? formátumokban, így nem csak DVD-n, de Blu-Rayen és CD-n is elérhet? lesz majd és a koncert mellett az új korong videoklipjei is megtalálhatóak lesznek majd rajta. Például a most következ? dalé, amely a tavaly megjelent anyag felvezet? kislemeze volt, ez a Def Leppard és a Let`s Go.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Hooligans
Alice Cooper
Metallica
 

VENDÉGÜNK LESZ