A rocktörténelem legnagyobb tévedései


RockDélelőtt - 2016.11.21

Skid Row: Ghost

Miután 1996-ban a Skid Row karizmatikus énekese, Sebastian Bach viharos körülmények közt elhagyta a csapat sorait, a zenekar tagjai néhány évig egy új énekessel Ozone Monday néven adtak koncerteket.1999-ben aztán végül bejelentették, hogy ismét a régi nevükön folytatják pályafutásukat, azonban az újrakezdésb?l egykori frontemberük és Rob Affuso dobos már nem vették ki a részüket. Bach helyére az ismeretlen Johnny Solinger érkezett és vele készült el a 8 év kihagyás után, 2003-ban megjelent Thickskin című visszatér? nagylemez is, amely talán nem meglep? módon általános visszatetszést keltett, mind a rajongók, mind a kritikusok körében.

Az albumról ugyanis nem csak az egykori szexszimbólum Bach utánozhatatlan hangja, de a remek dalok és zenekarra jellemz? dögös, de mégis dallamos stílus is hiányzott, elidegenítve ezzel a banda régivonalas rajongóit. Ez a felállás néhány év múlva még egy hasonlóan sikertelen korongot piacra dobott, majd Solinger tavaly szintén elhagyta az egykor szebb napokat látott zenekart.

A banda azóta már a második énekesét fogyasztja el, egykori sikereiket természetesen meg sem közelítve, noha Bach és Affuso az elmúlt években többször is kijelentették, hogy a részükr?l nyitottak volnának egy esetleges újraegyesülés felé.

Vagyis az, hogy a Skid Row Sebastian Bach nélkül készített el két lemezt is, amelyeken szakítottak egykori stílusukkal, és egy er?ltetetten modernked? irányba indultak el, a rocktörténelem egyik legnagyobb tévedése volt. Jöjjön most a 2003-as visszatér? lemezük els? kislemezes dala, ez a Skid Row és a Ghost.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Skid Row cikkek a radiorock958.hu-n:

2016.06.14 ?sszeállhat a Skid Row?HozzászólásokEzt láttad már?

Anti Fitness Club
Guns `N` Roses
Dishwalla
 

VENDÉGÜNK LESZ