Aktuális


RockDélelőtt - 2016.11.16

Black Sabbath: God Is Dead?

Nem zárja ki egy esetleges új Black Sabbath album lehet?ségét a világ legnagyobb hatású heavy metal bandájának gitárosa, Tony Iommi.A zenész egy napokban adott interjújában ugyanis elárulta, hogy a zenekar világkörüli búcsúturnéjának végeztével nem vonul vissza a zeneiparból, hiszen továbbra is szeretne zenét írni és a Guitar Star című angol tévés tehetségkutató műsorban is zsűriként köszönthetjük viszont a jöv? évt?l.

Azonban a sok utazgatás már nem neki való, így arra a kérdésre, hogy ez azt jelenti-e, hogy esély van esetleg egy újabb Black Sabbath lemezanyag kiadására, a riffmester szűkszavúan annyit mondott: "Talán. Mint mondtam, mindenképpen fogok dalokat írni és lehet, hogy csinálunk majd valamit a srácokkal, de kizárólag a stúdióban, a turnézás kizárva."

Vagyis ha él?ben valószínűleg már nem is láthatjuk többé a legendás csapatot, talán nem a 2013-ban megjelent 13 című album marad Ozzyék utolsó stúdióalbuma. Azonban addig is, míg erre fény derül, hallgassuk meg ennek az korongnak az els? kislemezes dalát, jön a Black Sabbath és a God Is Dead?Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

The 69 Eyes
Dream Combination
Danko Jones
 

VENDÉGÜNK LESZ