Aktuális


RockDélelőtt - 2016.11.10

The Pretty Reckless: Take Me Down

Rekordot döntött a Billboard listán a Taylor Momsen énekesnő vezette The Pretty Reckless.A színészből lett énekesnő - akit a Grincs című film tündéri kislányaként és a Gossip Girl című TV-sorozat egyik főszereplőjeként is ismerhetünk - új rekordot állított fel zenekarával, ugyanis ők az első olyan banda, akiknek az első négy, helyezést elérő dala sorban egymás után a mezőny élén tudott végezni a magazin Mainstream Rock listájának történetében.

A legújabb belépő ezek közül a zenekar Take Me Down című kislemeze, ami az október 21-én megjelent Who You Selling For című vadonatúj albumuk előfutáraként látott napvilágot még idén nyáron és az elmúlt hét során a banda történetében negyedszerre is képes volt megszerezni a listavezető pozíciót.

Ezzel Momsen és csapata lekörözte a korábbi csúcstartó 3 Doors Downt is és könnyen lehet, hogy a valaha volt legtöbb egymás utáni #1 pozíció rekordjára is esélyük lehet, feltéve, hogy a következő kislemezük is folytatja a megkezdett sormintát.

Most jöjjön is az a dal, amivel sikerült elérniük ezt a nem mindennapi eredményt, ez a The Pretty Reckless és a Take Me Down.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További The Pretty Reckless cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Megadeth
RockBogrács
Queens Of The Stone Age
 

VENDÉGÜNK LESZ