Aktuális


RockDélelőtt - 2016.11.03

Asking Alexandria: Moving On

Visszatért az Asking Alexandria soraiba a csapat korábbi énekese, Danny Worsnop.Nem egészen 2 évvel azután, hogy tavaly januárban viharos körülmények közt elhagyta a zenekart, egy duplacsavarral ismét az alapító énekes tölti be a frontemberi pozíciót napjaink egyik legnépszerűbb dallamos metalcore csapatában, miután a 2015-ben a helyére érkez? ukrán Denis Stoff váratlanul kilépett a bandából.

A hírt a zenekar gitárosa, Ben Bruce er?sítette meg egy Facebook videoüzenetben, amelyben azt is elmondta, hogy hiába próbálták felvenni a kapcsolatot Dennisszel, az énekes nem adott életjelet magáról és mindössze annyit üzent zenésztársainak, hogy bizonyos tartozások kiegyenlítéséig nem hajlandó részt venni a banda életében.

A gitáros állítása szerint fogalma nincs, hogy Stoff mir?l beszélhetett és egyúttal bejelentette azt is, hogy miután sikerült rendezniük egykori nézeteltéréseiket, immáron ismét az eredeti énekes, Danny Worsnop áll a brit zenekar élén.

A banda így már vele kezdte meg a 10 Years In The Black elnevezésű turnéját is, amelynek keretein belül jöv? márciusban hozzánk is ellátogatnak majd, vagyis ismét az eredeti hanggal hallgathatunk meg él?ben is olyan dalokat, mint például a csapat utolsó Worsnoppal készült lemezének legnagyobb slágere. Ez az Asking Alexandria és a Moving On.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Asking Alexandria cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Stage Dolls
Depresszió
King`s X
 

VENDÉGÜNK LESZ