Aktuális


RockDélelőtt - 2016.10.25

Pearl Jam: Alive

Bejelentették a Rock And Roll Hall Of Fame 2017-es jelöltjeit.A meglehetősen széles skálán mozgó nevek listáján olyan rocklegendák szerepelnek, mint a Pearl Jam, a Journey, a Jane`s Addiction, a Yes, a The Cars, a Steppenwolf, a J. Geils Band, az ELO, az MC5, a Bad Brains és a The Zombies, de a nem-rockzenei vonalon is rendkívül erős a felhozatal.

A beiktatásra felterjesztettek közt van ugyanis Chaka Khan, a Chic, a Depeche Mode, Janet Jackson, Joan Baez, Joe Tex, a Kraftwerk és Tupac Shakur is. A nyertesek névsorát decemberben árulják el, az eredmény pedig egy több mint nyolcszáz fős szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján dől majd el.

A jelöltség feltétele - mint minden évben - idén is mindössze annyi volt, hogy egy adott előadó első nagylemezének legalább huszonöt éve kellett megjelennie, vagyis legkésőbb 1991-ben. Így volt ez a következő csapattal is, akik pont ebben az évben dobták piacra korszakalkotó debütáló albumukat.

Ez a banda pedig természetesen nem más, mint a Pearl Jam, jöjjön most az ő egyik legnagyobb klasszikusuk, az Alive.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Pearl Jam cikkek a radiorock958.hu-n:

2016.09.12 AktuálisHozzászólásokEzt láttad már?

Fall Out Boy
Vörös István
Heart
 

VENDÉGÜNK LESZ