Aktuális


RockDélelőtt - 2016.10.19

Alter Bridge: Show Me A Leader

Megjelent és rögtön az toplisták élmez?nyében nyitott az Alter Bridge vadonatúj nagylemeze.A Slash zenekarában is énekl? Myles Kennedy és a post-grunge sikercsapat, a Creed hangszeresei alkotta banda legfrissebb korongja október 7-én látta meg a napvilágot The Last Hero címmel és máris a Billboard 200-as albumlista 8. helyén debütált a maga a 28 ezer példányos eladásával.

Ám az anyag nem csak a tengerentúlon, de Európa zenei szempontból legfontosabb részein is szépen teljesített, ugyanis Nagy-Britanniában a harmadik, Németországban pedig az ötödik helyre került a megjelenése els? hetében.

Az album produceri munkáit ezúttal is a jó ideje a csapattal dolgozó Michael "Elvis" Baskette végezte, az els? kritikák pedig kiemelked?en pozitívak voltak a lemezzel kapcsolatban.

Jó hír továbbá, hogy a korongot egy másfél hónapos európai turné során népszerűsíti majd a csapat, melynek keretében többek közt a szomszédos Ausztriát is útba ejtik majd a fiúk idén novemberben. Azonban addig is hallgassuk meg az album els? kislemezre másolt, videoklipes dalát, ez az Alter Bridge és a Show Me A Leader.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Alter Bridge cikkek a radiorock958.hu-n:

2017.03.09 Dalok története szóban és zenébenHozzászólásokEzt láttad már?

Semisonic
Vörös István
Journey
 

VENDÉGÜNK LESZ