Aktuális


RockDélelőtt - 2016.10.06

Mötley Crüe: Dr. Feelgood

Novemberben két különleges kiadvánnyal is jelentkezik a `80-as évek egyik legnépszerűbb glam metal bandája, a Mötley Crüe.Bár a legendás csapat tavaly szilveszter éjjelén végleg elköszönt rajongóitól, a Los Angeles-i Staples Centerben megrendezett koncertr?l természetesen kép-és hanganyag is készült, amely hosszú várakozás után november 4-én lát napvilágot DVD, CD, illetve BluRay formátumban.

A 140 perces film azonban nem csak a csapat legutolsó koncertjének teljes egészében megörökített anyagát tartalmazza majd, ugyanis a nagy szabású showt a készít?k a búcsúturnén felvett interjúkkal és backstage jelenetekkel is kiegészítették.

Ám ez még mind semmi, hiszen az igazi, keményvonalas rajongóknak egy díszdobozos exkluzív kiadvánnyal is készülnek Nikki Sixxék, amiben a The End című koncertfilm és CD mellett a csapat els? öt, klasszikus nagylemeze és a 2008-ban megjelent utolsó stúdióalbuma is helyet kap majd, vinyl és CD formátumban egyaránt.

Ezzel azonban még korántsem ér véget a box set extráinak sora, hiszen a korongok mellett egy keményfedeles fotóalbumot, a tagokról készül aláírt fotókat, egy laminált VIP belép?t és Mick Mars gitáros penget?it is megszerezheti az, aki megrendeli a november 25-én limitált mennyiségben megjelen? különleges díszdobozt.

Amelyben természetesen a következ? klasszikus alapnóta is megtalálható lesz majd, jöjjön most a Mötley Crüe és a Dr. Feelgood.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Mötley Crüe cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Green Day
Crazy Town
The Black Keys
 

VENDÉGÜNK LESZ