Aktuális


RockDélelőtt - 2016.10.05

Aerosmith: Dude (Looks Like A Lady)

Valóban a visszavonulást fontolgatja a világ egyik legsikeresebb rockbandája, az Aerosmith.Ezt a legendás zenekar dobosa, Joey Kramer erősítette meg a közelmúltban a Rolling Stone magazinnak adott interjújában, indokként pedig elsősorban Joe Perry gitáros és saját egészségügyi állapotát jelölte meg a veterán zenész.

Kramer 2014-ben ijesztett rá rajongóira, amikor szívfájdalmaira hivatkozva a zenekarnak egy koncertet le kellett mondania aktuális turnéján, két másik állomáson pedig Joey fia, Jesse ült a dobok mögött édesapja helyett. De nem csak érte, hanem Joe Perry gitárosért is egy emberként szorítottunk nem is olyan régen, miután idén júliusban a színpadon lett rosszul a Hollywood Vampires nevű, Alice Cooperrel és Johnny Deppel közös zenekara koncertjén, az egyik dal közben.

Szerencsére azóta mindketten jól vannak, azonban Kramer elmondta, hogy noha minden nap edz és lelkiismeretesen odafigyel az egészségére, őt magát is meglepte a szívproblémája. Viszont a történtek hatására ráébredt, hogy már egyikük sem 25 éves, így a jelenleg country karrierjét építgető frontember, Steven Tyler sem képes már két egymást követő estét végigénekelni három vagy négy alkalommal egy héten úgy, mint annak idején.

Ezért habár még nem döntötték el, hogy a jövőben csak lecsökkentik koncertjeik számát, vagy teljesen abbahagyják a közös zenélést, az tagadhatatlan, hogy valóban elgondolkodtak már a visszavonulás lehetőségén is.

Mi azért reméljük, hogy még sokáig hallhatjuk tőlük élőben is az olyan hatalmas slágereiket, mint például a következő klasszikus. Szóljon az Aerosmith és a Dude (Looks Like A Lady).Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Púza András
RockBogrács
Black Sabbath
 

VENDÉGÜNK LESZ