Aktuális


RockDélelőtt - 2016.09.23

Izzy Stradlin & The Ju Ju Hounds: Shuffle It All

Anyagi okokra hivatkozva nem vesz részt a Guns `N` Roses újjáalakulásában a banda alapító ritmusgitárosa, Izzy Stradlin.A zenész a Twitter oldalán rendkívül tömören fogalmazta meg ezt néhány nappal azután, hogy Axl Rose tulajdonképpen azt nyilatkozta egy brazil TV-interjúban, hogy mivel a gitáros egyik nap még ezt mondja, másnap pedig azt a reunionnal kapcsolatban, így nem igazán lehet rá számítani ez ügyben.

Erre Izzy a közösségi oldalon röviden annyit reagált, hogy ez egy marhaság, a dolognak egyetlen egyszerű oka van, mégpedig az, hogy zenésztársai nem akarták egyenl? arányban szétosztani a tiszteletdíjakat, így ? továbblépett ezen a kérdésen.

Pedig a Guns `N` Roses összeállása már így is rocktörténelmi eseménynek számít, hiszen Axl Rose és Slash közel 20 évig nem volt beszél?viszonyban, most azonban Duff McKagan basszusgitárossal együtt három ikonikus, eredeti tag is közösen áll színpadra a már most több mint 100 millió dolláros bevételt hozó Not In This Lifetime elnevezésű amerikai turnén.

Ráadásul néhány koncerten még a banda alapító dobosa, a csapatból anno drogproblémái miatt kikerült Steven Adler dobos is csatlakozott egykori zenekarához 1-1 dal erejéig, így már tényleg csak Izzy az, aki továbbra is teljesen távol marad a klasszikus felállás tagjai közül. Mi azért reménykedünk, hogy talán sikerül megegyezniük valahogy és több mint 25 év után esetleg újra együtt zenélhet majd a legendás ötös.

Persze, Izzy a Guns után szólóban is remek dalokat alkotott, erre bizonyíték a következ? szám is, szóljon most Izzy Stradlin & The Ju Ju Hounds és a Shuffle It All.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Izzy Stradlin cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Puddle Of Mudd
Tyketto
Blues Traveler
 

VENDÉGÜNK LESZ