Aktuális


RockDélelőtt - 2016.09.14

Zakk Wylde feat. Corey Taylor: Sleeping Dogs

A Slipknot énekesével duettezik Ozzy Osbourne egykori gitárosa, Zakk Wylde.A zenész még 1996-ban jelentette meg els?, azóta klasszikussá vált szólóalbumát, Book Of Shadows címmel, aminek folytatására pontosan 20 évet kellett várnia a gitáros rajongóinak.

Az idén áprilisban stílszerűen Book Of Shadows II név alatt megjelent anyagról hónapokkal ezel?tt már megjelent egy videoklipes dal, Sleeping Dogs címmel, azonban a szám egy újabb verziója most ismét megfilmesítésre került.

A felfrissített változatban ugyanis a Slipknot és a Stone Sour frontember Corey Taylor vendégeskedik második énekesként, aki már 2001 óta ápol jó barátságot a legendás gitárossal és örömmel mondott igent, amikor Zakk nemrégiben felkereste a közös munka ötletével. Wylde szerint Corey zseniális hangja tette teljessé a dalt és a t?le megszokott humorral a modern id?k Simon & Garfunkeljének nevezte kettejük társulását.

Jöjjön akkor most ez a vadonatúj duett, következik Zakk Wylde és Corey Taylor el?adásában a Sleeping Dogs.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Zakk Wylde feat. Corey Taylor cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Anthrax
Anti Fitness Club
Frenreisz Károly
 

VENDÉGÜNK LESZ