Aktuális


RockDélelőtt - 2016.08.26

Megadeth: Post American World

Úgy látszik, ez az idei nem a Megadeth nyara, hiszen meglehetősen rájár a rúd mostanában a legendás thrash metal bandára.Történt ugyanis, hogy a dunaújvárosi botrány után Argentínában egy rajongójukat megkéselték és kirabolták a zenekar egyik helyi koncertjén, Paraguayban pedig hét dal után kénytelenek voltak levonulni a színpadról, miután a felbolydult közönség áttörte az első sor előtti korlátot, megsebesítve ezzel több rajongót és a biztonsági személyzet néhány tagját.

A helyszínen a miénkhez hasonló felháborodás követte a csapat távozását, pedig Dave Mustaine állítja, csak és kizárólag a közönség biztonságát tartották szem előtt, amikor idő előtt befejezték a műsorukat és dolgoznak a koncert bepótlásán.

A banda valóban szívén viselheti rajongói sorsát, hiszen Mustaine zenésztársaival együtt meglátogatta a kórházban fekvő, megkéselt argentin férfit, és azt is megígérte neki, hogy repülővel eljuttatják Buenos Airesbe, ahol remélhetőleg egy incidensektől mentes, hamisítatlan Megadeth buliban lehet majd része a szerencsétlenül járt rajongójuknak.

Az utóbbi hetekben tehát több balul elsült koncertet is megélt banda azonban a turné mellett sem tétlenkedik, hiszen nemrégiben egy vadonatúj videoklippel is jelentkeztek, amit az utolsó Dystopia című idén megjelent albumuk egyik számához forgatott a csapat. Mi pedig most le is játsszuk neked ezt a dalt, jön a Megadeth és a Post American World.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Csányi Szabolcs
Nickelback
Shotgun Messiah
 

VENDÉGÜNK LESZ