Aktuális


RockDélelőtt - 2016.08.23

Metallica: Hardwired

Új dallal és videoklippel jelentkezett minden idők egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású metal bandája, a Metallica.A november 18-án dupla CD-s kiadásban megjelenő Hardwired... To Self-Destruct című tizenegyedik stúdiólemez az első teljes egészében új felvételeket tartalmazó, önálló Metallica korong lesz a 2008-ban megjelent Death Magnetic óta.

A lemez előfutáraként kimásolt, a banda korai éveit idéző, Hardwired című dalhoz egy egyszerű, fekete-fehér videoklipet is forgatott a csapat, amelyet néhány nap alatt már közel 7 millióan megnéztek a legnagyobb videomegosztó portálon.

A 12 számot és több mint 80 percnyi friss anyagot rejtő új album producere Lars Ulrich és James Hetfield mellett az a Greg Fidelman volt, aki a Death Magnetic munkálatai során már dolgozott együtt a csapattal, de olyan bandák lemezei mellett is bábáskodott már karrierje során, mint a Slayer, a Slipknot, a U2, Marilyn Manson, a Red Hot Chili Peppers vagy a Black Sabbath.

A zenekar honlapján már most előrendelhető a dupla CD, vinyl és digitális verzióban is elérhető anyag, ráadásul a deluxe változat egy harmadik, bónusz CD-t is tartalmazni fog, amelyen a két évvel ezelőtt megjelent Lords Of Summer című dal mellett az új számok riffjeinek korai változatai is megtalálhatóak lesznek majd. És nem utolsósorban érdemes már most előrendelni az albumot, ugyanis a vásárlás után egyből ingyenesen letölthetővé válik a frissen megjelent dal, amit mi már most elhozunk neked.

Ezt biztosan egy rádióban sem hallhattad még, jöjjön a Metallica újdonsága, a Hardwired.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Faith No More
New Radicals
American Hi-Fi
 

VENDÉGÜNK LESZ