Aktuális


RockDélelőtt - 2016.08.18

Bruce Springsteen: Born To Run

Born To Run címmel önéletrajzi könyvet jelentet meg Bruce Springsteen.A New Jersey-i rocker egész életét és karrierjét végigkísérő kötet szeptember 27-én jelenik meg a Simon & Schuster kiadó gondozásában. Az énekes hét évvel ezelőtt kezdett neki a könyv munkálatainak, miután zenekarával, az E Street Banddel fellépett a 2009-es Super Bowl félidejének szünetében.

Az ősszel boltokba kerülő műben a Főnök visszaemlékszik szegénységben töltött gyermekkorára, a fiatalkori időszakára, amikor semmi más nem hajtotta, csak hogy zenész lehessen, de az Asbury Park-béli korai éveiről és a E Street Band első sikereiről is átfogó leírást kaphatunk, magától az énekestől.

A hamarosan megjelenő mű mellé Springsteen egy 18 számot tartalmazó válogatáslemezzel is kedveskedik rajongóinak, Chapter and Verse címmel, ami az énekes 67. születésnapján, szeptember 23-án kerül a boltok polcaira és öt eddig kiadatlan dalt is tartalmaz majd.

De addig is következzen most az a klasszikus, amely az önéletrajzi kötet címét is ihlette. Jön Bruce Springsteen és a Born To Run.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Bruce Springsteen cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Jimmy Eat World
Mr. Mister
Kukovecz Gábor
 

VENDÉGÜNK LESZ