Aktuális


RockDélelőtt - 2016.08.15

Green Day: Bang Bang

Új dallal jelentkezett a világ egyik legsikeresebb punk-rock triója, a kaliforniai Green Day.A napokban megjelent Bang Bang című szám a csapat október 7-én érkező, Revolution Radio című új albumának első kislemezes dala, amit az Amerikában egyre nagyobb méreteket öltő és egyre gyakoribb lövöldözős tömeggyilkosságok, valamint a mindenkit ellenőrzés alatt tartó és megfigyelő, nárcisztikus közösségi média ihlettek.

Bille Joe Armstrong énekes elárulta, hogy meglehetősen ijesztő volt akár csak egy dalszöveg megírása erejéig is egy fiktív tömeggyilkos agyába férkőzni, ugyanis a szám éppen egy ilyen borult elme szemszögéből narrálja végig a történteket.

A nóta a kritikusok szerint a banda korai, lendületes punk-rockos éveit idézi, és állítólag ez a gyökerekhez visszanyúló szellemiség a zenekar tizenkettedik, Revolution Radio című új lemezén is tükröződni fog majd. Jöjjön is most ez a friss és ropogós újdonság, amit biztos, hogy egy rádióban sem hallhattál még, ez Green Day és a Bang Bang.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

RockBogrács
Dr. Joó József
Tér-Idő
 

VENDÉGÜNK LESZ