Dalok története szóban és zenében


RockDélelőtt - 2016.08.15

Vörös István: Minden viharon át

1995 májusára elkészültek Vörös István második szólólemezének stúdiómunkálatai, ám az énekes nagyon elégedetlen volt a Minden viharon át című album hangzásával, ezért a még kiadatlan anyagot elvitte egy Amerikából hazatért stúdió-mágushoz azzal a céllal, hogy a szakember javítson valamit a dalok megszólalásán az utómunkálatok során.Amikor azonban ez a lépés kiderült, az ügyből hatalmas botrány és felháborodás kerekedett az akkori Hungarotonnál és az eredeti keverésért felelős hangmérnök a korong megjelentetésének vétóját helyezte kilátásba.

Ekkor azonban Kóbor János, aki a lemezcég akkori főnöke volt, bölcsen kijelentette, hogy ez a lemez Vörös Pisti szellemi tulajdona és ha neki így tetszik a hangzás, akkor bizony így, újrakeverve fogják piacra dobni az anyagot. Vagyis a Minden viharon át című lemez az Omega énekesének közbenjárásával jelenhetett meg, még azon a nyáron, az új, felturbózott megszólalással.

Következzen most erről a kalandos történetű lemezről a klasszikus címadó dal, szóljon Vörös István és a Minden viharon át.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Aerosmith
RockBogrács
Helloween
 

VENDÉGÜNK LESZ