Aktuális


RockDélelőtt - 2016.08.01

Guns `N` Roses: Don`t Cry

A Guns `N` Roses tagadja, hogy bármi közük lett volna ahhoz az incidenshez, amelyben egy állítólag a zenekarhoz tartozó stábtag nemrégiben tönkretette egy rajongó saját készítésű transzparensét a banda egyik koncertjén.Az újabban már néhány dal erejéig a csapat eredeti dobosát, Steven Adlert is soraiban tudó, ezzel 4/5 részben eredeti felállásban színpadra lépő banda nemrégiben Nashville-ben koncertezett, amikor is a dalok közti szünetekben zenekar egyik hölgyrajongója, Caroline Campos egy "WHERE`S IZZY?" feliratú táblát tartott a feje felé, utalva a klasszikus felállás egyetlen távolmaradt tagjának, a gitáros Izzy Stradlinnek hiányára.

A belső poént a csapat rajongói bizonyára érteni vélik, hiszen az ominózus szöveg először a gitáros kiválása után forgatott, 1991-es Don`t Cry című videoklipben bukkant fel először, szintén egy fehér táblán, fekete betűkkel, utalva a zenész hirtelen kiválására a zenekarból. Campos elmondása szerint amikor Axl Rose meglátta a lánynál lévő transzparenst, elmosolyodva mindössze annyit reagált: "Jó kérdés", így azt gondolta az érzékenységéről és hisztijeiről elhíresült frontember vette az ártatlannak szánt poént.

Azonban tíz-tizenöt perccel később hirtelen biztonsági emberek és stábtagok érkeztek a lány szektorába és a tábla átadására kényszerítették Caroline-t, majd darabjaira tépték azt és visszasétáltak a színfalak mögé.

A csalódott és a helyzet előtt értetlenül álló rajongó megosztotta történetét a Facebookon, és a hír futótűzként terjedt el a legfontosabb rockportálokon. A vád a zenekarhoz is eljutott, ám a csapat tagadja, hogy az ő utasításukra történt volna a kellemetlen eljárás. Campos azonban tartja magát a sztorihoz és azt állítja, az intézkedést végző egyik stábtag nem más volt, mint Fernando Lebeis, Axl Rose személyes asszisztense.

Vagyis valószínű, hogy bármit is állítson a zenekar menedzsmentje, Axl Rose már nem változik, és bár egy pillanatra talán úgy tűnhetett, az énekes valószínűleg mégsem volt túlságosan humoros kedvében azon a Nashville-i éjjelen. De legyen bármi is az igazság, és legyen Izzy bárhol is, ha a klipben már nem is láthattuk, a következő dalban még hallhatjuk a játékát. Jöjjön a Guns `N` Roses és a Don`t Cry.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

RockBogrács
Mitch Malloy
Török Ádám
 

VENDÉGÜNK LESZ