Elfelejtett dalok


RockDélelőtt - 2016.07.26

Bullet For My Valentine: Tears Don`t Fall

A walesi Bullet For My Valentine 1998-ban alakult Jeff Killed John néven, akkor még nu-metal zenekarként.Néhány önköltségen kiadott és terjesztett, nem túl nagy feltűnést kelt? EP után 2004-ben - felismerve, hogy az általuk képviselt műfaj egyre kevésbé népszerű - nevet és stílust váltottak, majd már ebben a formában jutottak egy öt lemezre szóló szerz?déshez a Sony BMG kiadónál.

2005-ben náluk jelent meg teljes hosszúságú bemutatkozó anyaguk, The Poison címmel, ami kés?bb be is aranyozódott az Egyesült Államokban. A banda turnéra indult a Guns `N` Roses és a Metallica el?zenekaraként az album promotálásanak céljából, amelyr?l közben négy kislemezt is kimásoltak. Ezek közül a legsikeresebb és legnépszerűbb a Tears Don`t Fall című szám lett, amit a mai napig a zenekar egyik legjobb dalának tartanak. A szám sikerét bizonyítja, hogy kétféle videoklip is készült hozzá, maga a dal pedig 2006-ban elnyerte Az év legjobb kislemeze elismerést a Kerrang magazin éves dijátadóján.

A nóta azóta is a csapat koncertjeinek kihagyhatatlan darabja, így nem kérdés, hogy a Szigeten is felcsendül majd augusztus 16-án kedden. Azonban mi már most lejátsszuk neked. Jön a Bullet For My Valentine és Tears Don`t Fall.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Bullet For My Valentine cikkek a radiorock958.hu-n:

2017.03.06 Dalok története szóban és zenébenHozzászólásokEzt láttad már?

Evanescence
Vörös István
Kings Of Leon
 

VENDÉGÜNK LESZ