Aktuális


RockDélelőtt - 2016.07.21

AC/DC: Stiff Upper Lip

Végleg visszavonul az AC/DC basszusgitárosa, az idén 66 esztend?s Cliff Williams.A zenekarban Angus Young után második leghosszabb ideje játszó zenész bejelentette, hogy amint a Rock Or Bust című lemezüket promotáló világkörüli turné véget ér, végleg szögre akasztja a négyhúros hangszert.

Williams azzal magyarázta a döntését, hogy Malcolm Young ritmusgitáros demencia okozta visszavonulása, Phil Rudd dobos bírósági ügyei miatti kirúgása, majd végül Brian Johnson hallásproblémái miatti távolmaradása után ez már nem ugyanaz a zenekar, ahová lassan 40 éve belépett és a zsigereiben érzi, hogy ez a helyes döntés, amit most kell meghoznia, amíg még méltósággal tud távozni a banda soraiból.

A legutolsó, Rock Or Bust című AC/DC album 12 országban került fel az eladási listák élére, így nyugodtan elmondhatjuk, hogy a basszusgitáros a csúcson köszön el a veterán ausztrál rocklegendától és persze milliós rajongótáborától.

Az pedig, hogy az alapítótagok közül az így már csak egyedül Angus Young gitárost soraiban tudó banda meddig folytatja még a zenélést és hogy milyen felállásban teszi azt, egyel?re a jöv? zenéje. Most viszont hallgassuk meg egyik olyan dalukat, amit még az 1980 utáni id?szak igazi klasszikus felállása alkotott. Jöjjön az AC/DC és a Stiff Upper Lip.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Georgia Satellites
Púza András
Green Day
 

VENDÉGÜNK LESZ