A rocktörténelem legnagyobb tévedései


RockDélelőtt - 2016.06.08

Jack Jack: If I Let You Go

Vegyünk 4 állati jó rockzenészt, zárjuk össze ?ket 2 hétre, hogy megírjanak egy teljes lemezanyagot és az egész folyamatot rögzítsük kamerákkal, hogy aztán filmet készítsünk bel?le. Az eredmény? Tuti siker! Vagy mégsem?2008-ban azzal a céllal állt össze a Mester Tamás, Ganxsta Zolee, a Hooligans-es Tóth Tibi és a Supernemes Papp Szabi alkotta supergroup, a Jack Jack, hogy megmutassák, milyen jó dolgok sülhetnek ki abból, ha összeeresztesz 4 népszerű, vagány rockert és filmre viszed a dalírás és a próbák alkotófolyamatát, valamint betekintést engedsz a színfalak mögé is, megmutatva, hogy milyen is az igazi rock n roll életérzés.

A produceri székben az a nemrégiben elhunyt Neményi Ádám ült, aki az akkori évek legnagyobb közönségkedvenc mozijainak létrehozásában is közreműk?dött, a film rendezését pedig a tapasztalt videoklipesre, Galler András Indiánra bízták, így els? hallásra minden adott volt ahhoz, hogy a mozi kasszasiker legyen.

Hát...végül nem így történt.

Hiába a 4 imádnivaló, óriási karakter, a jó zene és a rendkívül szórakoztató, ?szinte rockumentumfilm, a Jack Jack valamiért mégsem durrant nagyot, az anyazenekarokhoz képest pedig kimondottan bukásnak nevezhet?. Így a Jack Jack zenekarhoz és a róluk szóló filmhez fűzött remény volt a rocktörténelem egyik legnagyobb tévedése. Ennek ellenére mi nagyon bírjuk ?ket, külön-külön és együtt is, úgyhogy most fel is idézzük ezt a jobb sorsra érdekes produkciót egy dal erejéig. Jöjjön a Jack Jack és az If I Let You Go, itt a Rádió Rock 95.8-on.

További Jack Jack cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Szitás Zoltán
Aerosmith
Europe
 

VENDÉGÜNK LESZ