Csizinszky Éva


RockDélelőtt - 2016.02.14

Kérdések, válaszok, Rock!


RockDélelőtt
Minden hétköznap 10:00-től 15:00-igNevem: Csizinszky Éva, mégis valamiért mindenki Csizinek hív, ha kedvesek akarnak lenni, akkor Csizike vagyok. Talán ismerősen cseng a nevem a szakmában, már egy ideje rádiózom, de még mindig úgy dobog a szívem, ha leülök a keverőhöz, mint először.

Az is jó, hogy rengeteg világsztárral készítettem interjút, pl. Tom Jones, Billy Idol, Roger Waters, Rod Stewart, hogy csak párat említsek. Igaz, telefonon, de a rádiós szakma már csak ilyen...Ja, nem, személyesen Bryan Adams, és Michael Stype voltak, akiiket esetleg említhetek.

Imádom a rockzenét, kedvencem az AC/DC, de nyilván meghallgatok mást is, mármint nem rockzenét, csak a rock-nak van számomra egy olyan mélysége, amelyet számottevőnek tartok zenei szempontból.

Nagyon szeretek sütni, annyira, hogy el is végeztem egy
cukrásztanfolyamot, tehát személyemben egy képzett cukrásszal állunk szemben, és nem azért mondom, elég jókat sütök. És a bon bon készítés is nagy gyengém.

Jelenleg Lepsényben (is) élek, a Párommal, aki nemrég a fejébe vette, hogy kisállatokkal foglalkozik majd, és ezért szerzett be legalább tíz némakacsát, meg néhány kopasznyakú csirkét, olasz tyúkot, kakast, illetve "normál" kacsát, sőt két disznót is. Az egyik közülük nemrég 12 kismalaccal ajándékozott meg bennünket, és igaza van George Clooney-nak, ezek tényleg tüneményes kis
teremtmények, szóval nagyon lehet őket imádni. Ehhez még jön legalább öt macska, akik egyszer csak úgy megjelentek. De még bírjuk a gyűrődést:)

És hogy végül Rejtő Jenő szavait idézzem: "...Ennyit magamról, jellememről, múltamról, törvényeimről és érdekes egyéniségemről..."
További Csizinszky Éva cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Warrant
Bon Jovi
Megadeth
 

VENDÉGÜNK LESZ